Ne reînnoim aspectul cu fondul bronzant Face & Body Shimmering Bronzing care aduce strălucirea verii pe pielea noastră de acum înainte! Fiecare femeie iubește nuanța de bronz de pe pielea ei și vrea să o obțină imediat, fără a fi expusă razelor nocive ale soarelui. LET’S SPARKLE Face & Body Shimmering de la AVGERINOS COSMETICS, conferă ușor și rapid feței și corpului strălucirea verii, fără a fi nevoie de cea mai mică expunere la soare!

Rezultat natural, uniform

LET’S SPARKLE Face & Body Shimmering Bronzing Foundation oferă un efect bronzat uniform irizat, pe tot parcursul anului, fără a fi nevoie de expunere la radiații UV dăunătoare, creând în același timp senzația unei siluete mai sculptate!

Efect bronzat și hidratare într-o singură aplicație

O singură aplicație este suficientă pentru a obține strălucirea fermecătoare la care visezi, în doar câteva minute! LET’S SPARKLE Face & Body Shimmering, pe lângă aspectul suprem, oferă hidratarea pielii și textura moale și o aromatizează discret cu minunatul parfum BABY TALC! În plus, compoziția sa de mascare ajută la ascunderea micilor imperfecțiuni și semne ale celulitei.

Stabiliți intensitatea culorii pe care doriți să o dobândească pielea!

LET’S SPARKLE Face & Body Shimmering este ușor de aplicat, se usucă instantaneu și vă permite să purtați hainele după aplicare. Rezultatul bronzat pe care îl oferă, durează 24 de ore! Vă permite să alegeți și să determinați intensitatea culorii pe care doriți să o aibă pielea, în funcție de rezultatul pe care doriți să îl creați!

Pentru un rezultat mai natural:

Adăugați o cantitate mică la fondul de ten pe care îl folosiți zilnic sau amestecați cu crema de corp hidratantă.

Pentru a evidenția pomeții feței sau anumite părți specifice ale feței sau corpului:

Folosiți o cantitate mică pe zonele dorite. Repetați aplicarea pentru a da și mai multă strălucire!

Pentru un rezultat mai impresionant:Aplică direct pe picioare, brațe, umeri și masează ușor cu mâna sau cu pensula specială pentru o aplicare mai uniformă.

Puteți achiziționa LET’S SPARKLE dând click aici.