Ca orice comunitate care se guvernează după anumite reguli, utilizatorii acestui site trebuie să respecte regulile comunităţii unde ajung şi nu cele ale comunităţii de unde sosesc. Astfel, ne aşteptăm ca vizitatorii site-ului nostru să respecte regulile comunităţii Dr. C. Derma S.R.L. denumită în continuare fiifrumosanatural.com.
Fiifrumosanatural.com este o societate organizată și care funcționează în conformitate cu legile din România, cu sediul în Iasi strada vasile conta nr. 13, jud. iasi înregistrată sub nr. Nr. cod unic de înregistrare RO30407775.

Site-ul http://www.fiifrumosanatural.com este administrat de S.C Dr. C. Derma S.R.L si are ca scop promovarea produselor oferite de firma noastră.
Prin utilizarea acestui website se consideră că acceptaţi în mod automat termenii şi condiţiile prezentate pe această pagină cat si cu conditiile de Prelucrare a datelor cu caracter personal si Politica de utilizare Cookie. În caz contrar, este dreptul dumneavoastră de a înceta navigarea paginilor de Internet de la adresa http://www.fiifrumosanatural.com.
Orice vizitator foloseste site-ul pe riscul propriu, iar termenii şi condiţiile sunt aplicabile pentru orice site deţinut de S.C Dr. C. Derma S.R.L.
1. Drepturi de autor. Toate materialele prezentate pe acest site sunt proprietatea fiifrumoasanatural.com şi nu pot fi copiate, reproduse, modificate, transmise, distribuite, vandute sau folosite în scop comercial fără acordul scris, în prealabil, al fiifrumoasanatural.com. Utilizatorii au dreptul de a distribui conţinut pe reţele sociale sau alte site-uri în scopul recomandării sau promovarii produselor site-ului, fără a altera conţinutul, prin link-uri catre paginile site-ului nostru. Totuşi, dacă contextul în care sunt făcute aceste direcţionări contravine politicilor fiifrumoasanatural.com sau aduc un prejudiciu imaginii fiifrumoasanatural.com, ne rezervăm dreptul de a solicita eliminarea linkurilor respective, iar utilizatorul are obligatia de a şterge linkurile respective în termen de 48 de ore de la solicitare.
2. Preţurile afisate pe acest site pot fi modificate fara o anunţare prealabilă a utilizatorilor. Preţurile nu sunt cu titlu de ofertă garantată şi nelimitată în timp.
3. Informaţiile, comentariile şi comunicatele de pe fiifrumoasanatural.com nu constituie consultanţă pentru investiţii, recomandări de tranzactii sau oferte de vanzare concrete şi pot fi retrase sau modificate fără notificare în prealabil.
4. fiifrumoasanatural.com are dreptul de a refuza cereri care contravin politicii companiei sau legislaţiei în vigoare. Produsele şi preţurile afişate nu sunt cu titlu de garanţie pentru orice cerere venita din partea utilizatorilor.
5. fiifrumoasanatural.com nu este responsabil, în nici un caz, pentru daune care ar putea rezulta din erori sau lipsa de acuratete a ufiifrumoasanatural.comnor materiale de pe acest website.
6. Informaţiile pe care utilizatorul le furnizează, fie ele informaţii explicite sau informaţii cu caracter statistic, se supun regulilor de confidenţialitate.
7. fiifrumoasanatural.com nu poate fi făcut răspunzător pentru eventualele greşeli apărute pe site sau pentru orice daune care ar putea apărea de pe urma acestora. În orice caz, semnalarea lor este foarte apreciată de echipa fiifrumoasanatural.com.
8. Preţurile afişate pe https://www.fiifrumoasanatural.com sunt afişate în lei si este specificat daca conţin sau nu TVA şi poti fi modificate fără notificare în prealabil. De asemenea, fiifrumoasanatural.com işi rezervă dreptul de a modifica disponibilitatea sau structura produselor făra notificări în prealabil.
9. fiifrumoasanatural.com nu poate garanta că mesajele trimise catre fiifrumoasanatural.com vor fi primite în forma iniţială sau ca mesajul va ramane confidenţial în timpul transmiterii.
12. Politica de confidenţialitate. Vă rugăm să accesaţi şi să citiţi şi secţiunea Politica de confidenţialitate deoarece se aplică vizitei pe acest site.

Ultima actualizare: 24.06.2019