La poalele munților Rodopi, în vecinătatea celebrei stațiuni balneare Pozar din nordul Greciei, în satul Orma, am găsit magazinul firmei Almopia Lab, unde am descoperit o gamă cosmetică de lux realizată integral artizanal, handmade.

Realizate numai din ingrediente naturale, fără nici cea mai mică urmă de chimicale, aceste produse sunt realizate în laboratorul familiei  Kalliontzis pe bază de lapte de măgăriță. Concentrația mare în lapte al acestor produse, de 15% în creme și 25% în săpunuri, ar face-o invidioasă și pe regina Cleopatra.

Suntem bucuroși că am reușit să deschidem o colaborare cu Almopia Lab deoarece industrializarea domeniului cosmetic a dus la chimicalizarea excesivă a cremelor, a scăderii calității lor, a apariției unei sumedenii de reacții alergice sau eczeme datorate produșilor chimici.

În ciuda faptului că am avut oferte cu prețuri mult reduse, venite din partea unor fabrici de cosmetice, care nu ne-au putut oferi o garanție a compoziției, am ales să vă aducem, așa cum v-am promis, doar produse naturale, cu eficiență reală asupra tenului și sănătății noastre.

Vă lasăm să urmăriți un interviu cu Stella, creatoarea acestor produse minunate, oferit televiziunii elene.