Acasa/Sănătate/Produse turmalină

Produse cu turmalină

Produsele cu turmalină au un puternic efect antalgic, antiinflamator și antireumatismal pentru regiuni cum ar fi dorso-lombară, abdominală, cervicală, scapulo-humerală, genunchi sau articulații mici.

 • Aceasta este un dispozitiv medical umplut cu piatră de turmalină creat pentru a ameliora simptomatologia algică și inflamatorie de la nivelul coloanei cervicale. În contact cu pielea umană, turmalina se activează si degajă energie termică și radiații infraroșii de înaltă frecvență, având ca efect: îmbunătățirea circulației sanguine în regiunea cervicală, calmarea durerilor cervicale, calmarea spasmelor musculare, torticolisului, calmarea cefaleii occipitale și din nevralgia Arnold, efecte antiinflamatorii și antireumatismale la nivel articular, ameliorarea simptomatologiei cervicartrozei, efect calmant pentru sistemul nervos, eliminând stările de stress și oboseală.Este elaborată pentru 5000 de ore de utilizare.
 • Suport lombar cu turmalină

  160,00 lei TVA inclus
  Libertate și confort cu fiecare mișcare! Aceasta este un dispozitiv medical, cu interiorul tapetat cu cristale de turmalină creat pentru a ameliora simptomatologia algică și inflamatorie de la nivelul abdomenului, pelvisului și regiunii lombare. În contact cu pielea umană, turmalina se activează si degajă energie termică și radiații infraroșii de înaltă frecvență, având ca efect: îmbunătățirea circulației sanguine în regiunea abdominală, pelvină și lombară, calmează durerile din lumbago și hernia de disc, calmarea spasmelor musculare, calmarea durerilor abdominale și genitale, menstruale, efecte antiinflamatorii și antireumatismale pe coloana lombară și ameliorarea coxartrozei, îmbunătățește funcția renală, crește peristaltismul intestinal, cu înlăturarea costipației, ajută la eliminarea excesului de grăsime de pe abdomen.Este elaborată pentru 5000 de ore de utilizare.
 • Libertate și confort cu fiecare mișcare! Aceasta este un dispozitiv medical, cu interiorul tapetat cu cristale de turmalină creat pentru a ameliora simptomatologia algică și inflamatorie de la nivelul articulațiilor. În contact cu pielea umană, turmalina se activează si degajă energie termică și radiații infraroșii de înaltă frecvență, având ca efect: îmbunătățirea circulației sanguine și calmarea durerilor din articulațiile mici, calmarea spasmelor musculare,  efecte antiinflamatorii și antireumatismale la nivel articular, ameliorarea simptomatologiei artritelor și artrozelor.Este elaborată pentru 5000 de ore de utilizare.
 • Libertate și confort cu fiecare mișcare! 1 pereche Aceasta este un dispozitiv medical, cu interiorul tapetat cu cristale de turmalină creat pentru a ameliora simptomatologia algică și inflamatorie de la nivelul picioarelor. Sunt fabricate după tehnologia „turmalinei fluide”, ţesute cu fire de bumbac cu microcristale de turmalină și componente antibacteriene şi dezodorizante.
 • Acest dispozitiv se mulează perfect pe centura scapulo-humerală, prinzând umerii, articulația scapulo-humerală, partea superioară a omoplaților, regiunea cervicală inferioară și joncțiunea coloanei cervico-dorsale. Are interiorul tapetat cu cristale de turmalină creat pentru a ameliora simptomatologia algică și inflamatorie de la nivelul centurii scapulo-humerale și a joncțiunii coloanei cervico-dorsale. În contact cu pielea umană, turmalina se activează si degajă energie termică și radiații infraroșii de înaltă frecvență, având ca efect: îmbunătățirea circulației sanguine în regiunea centurii scapulo-humerale, calmarea durerilor cervicale joase și dorsale înalte, calmarea spasmelor musculare, torticolisului, efecte antiinflamatorii și antireumatismale la nivel articular, ameliorarea simptomatologiei artritei scapulo-humerale și a cervicartrozei, efect calmant pentru sistemul nervos, eliminând stările de stress și oboseală.Este elaborată pentru 5000 de ore de utilizare.
 • Set genunchiere cu turmalină

  160,00 lei TVA inclus
  Aceste dispozitive se mulează perfect pe genunchi, prinzând articulația perfect prin intermediul a 3 benzi cu scai, fără a limita în vreun fel mișcările. Are interiorul tapetat cu cristale de turmalină creat pentru a ameliora simptomatologia algică și inflamatorie de la nivelul genunchilor. În contact cu pielea umană, turmalina se activează si degajă energie termică și radiații infraroșii de înaltă frecvență, având ca efect: îmbunătățirea circulației sanguine în regiunea articulației genunchiului cât și în regiunea poplitee, calmarea durerilor articulare, calmarea spasmelor musculare, efecte antiinflamatorii și antireumatismale la nivel articular, ameliorarea simptomatologiei gonartrozei, efect calmant pentru sistemul nervos. Este elaborată pentru 5000 de ore de utilizare.