Acasa/Parfumuri/Parfumuri unisex

Parfumuri naturale unisex realizate din uleiuri esențiale din plante și fructe.

 • Bliss este un parfum senzual și unic, îmbogățit cu bergamotă, iasomie, nucă de cocos și lemn de cașmir. Toate sentimentele unei veri romantice și fără griji se găsesc în acest parfum.
 • Un parfum atrăgător, irezistibil, în rolul principal fiind frumoșii crini ce reprezintă puritatea și pasiunea și generează sentimente de căldură, energie și fericire. De asemenea, include note citrice, pentru o experiență revigorantă și răcoritoare, chihlimbar și lemn
 • EGO este amestecul perfect de crin și lavandă, care creează un miros de briză de mare proaspătă, chihlimbar și paciuli. Este un parfum unic, foarte distinctiv și proaspăt, intens și dinamic în același timp.
 • EPIC este un un amestec de mandarină, grapefruit, vanilie, condimente și cedru, ce te va purta pe un val de briză rece și îți va înfășura simțurile în căldura lor seducătoare.
 • FAIRY DUST este un parfum inocent, dar dinamic, care te va inspira. O zână romantică poate fi adesea o femeie atractivă, mai ales atunci când emoțiile și notele de magie sunt combinate într-un parfum atât de încântător ca acesta, făcut din flori de portocal, tuberoze, crin și mosc.
 • Caracteristicile calde ale acestui parfum sunt rezultatul unui amestec de condimente, cafea și vetiver. Datorită acestei combinații unice, un val de atracție și sexualitate, pasiune și dorință se reflectă prin acest parfum delicios și seducător.
 • Un parfum senzual dominat de „regina florilor”, superba iasomie. Creează sentimente de căldură și pasiune. Emană o aromă afrodiziacă care ne scoate la lumină propriile dorințe. Când aromele sale unice se leagănă în vânt, aduce fericire și îți dezvăluie gândurile și visele ascunse, făcându-ți cunoscute cele mai profunde dorințe.
 • OUDO este un parfum ce te uimește printr-un mix oriental de cedru, șofran, stejar și Oud. Personalitatea sa lemnoasă este completată de prețiosul OUD, un lemn care încapsulează parfumul puterii, determinării și excelenței.
 • RUBINE este un parfum ce te surprinde prin combinarea aromelor fructate de căpșuni suculente și cireșe sălbatice, cu o notele florale de iasomie albă și violetă, realizând astfel o combinație dulce, fructată.
 • TABOO este un parfum seducător, creat împotriva tuturor tabuurilor, ce îndrăznește să combine condimentele picante, cu fructe citrice proaspete și flori delicate, cu note nocturne de piele și lemn profund senzuale, creând un amestec autentic, parfumat, oriental.
 • Un parfum tineresc și jucăuș, acesta este parfumul fericirii pentru sufletele romantice. Moale ca și catifeaua, ce include violete și trandafiri în inima sa duioasă, combinate cu coajă de lămâie și lemn de santal, pentru a vă relaxa și a vă fermeca.
Go to Top