Flacon 460 ml Componentele bioactive din balsam, extractul de aloe și acizii grași saturați, hrănesc părul subțire și slăbit cu substanțele nutritive necesare. Menține hidratarea firului de păr, hrănește și îi întărește structura, dând un volum vizibil mai mare. După folosirea balsamului, părul devine moale, mătăsos și natural strălucitor. Extractul de frunze de Aloe restabilește echilibrul hidric al părului, hrănește, înmoaie și calmează scalpul, hrănește firul de păr de la rădăcini până la vârfuri. Utilizare: Aplicați uniform pe părul curat și umed. Lăsați-l timp de 2-3 minute și apoi spălați bine părul. Potrivit pentru utilizarea de zi cu zi.

Flacon 460 ml
Componentele bioactive din balsam, extractul de aloe și acizii grași saturați, hrănesc părul subțire și slăbit cu substanțele nutritive necesare. Menține hidratarea firului de păr, hrănește și îi întărește structura, dând un volum vizibil mai mare. După folosirea balsamului, părul devine moale, mătăsos și natural strălucitor. Extractul de frunze de Aloe restabilește echilibrul hidric al părului, hrănește, înmoaie și calmează scalpul, hrănește firul de păr de la rădăcini până la vârfuri.
Utilizare: Aplicați uniform pe părul curat și umed. Lăsați-l timp de 2-3 minute și apoi spălați bine părul. Potrivit pentru utilizarea de zi cu zi.