Componentele conținute în compoziția balsamului conduc la întărirea rădăcinii firului de păr, accelerarea diviziunii celulare și menținerea creșterii. Împiedică pierderea prematură a părului și restaurează structura sa după colorare și permanent. Părul rămâne curat și radiant pentru o perioadă mai lungă de timp, are un aspect sănătos și un volum suplimentar, devine mai gros și mai ușor pieptănat. Extractul unic de ciuperci Ganoderma are proprietăți antioxidante fără egal, sporește imunitatea scalpului, întărește rădăcinile firului de păr și îl repară de-a lungul întregii sale lungimi. Extractul de Ganoderma atrum conține o mulțime de polizaharide active, proteine și microelemente ce îmbunătățesc structura părului și hidratează scalpul. Extractul de Ganoderma lucidum protejează părul de impactul negativ al factorilor nocivi de mediu. Potrivit pentru toate vârstele și tipurile de păr. Utilizare: Aplicați uniform pe părul curat și umed. Lăsați-l timp de 2-3 minute și apoi spălați bine părul. Potrivit pentru utilizarea de zi cu zi.

Componentele conținute în compoziția balsamului conduc la întărirea rădăcinii firului de păr, accelerarea diviziunii celulare și menținerea creșterii. Împiedică pierderea prematură a părului și restaurează structura sa după colorare și permanent. Părul rămâne curat și radiant pentru o perioadă mai lungă de timp, are un aspect sănătos și un volum suplimentar, devine mai gros și mai ușor pieptănat. Extractul unic de ciuperci Ganoderma are proprietăți antioxidante fără egal, sporește imunitatea scalpului, întărește rădăcinile firului de păr și îl repară de-a lungul întregii sale lungimi. Extractul de Ganoderma atrum conține o mulțime de polizaharide active, proteine și microelemente ce îmbunătățesc structura părului și hidratează scalpul. Extractul de Ganoderma lucidum protejează părul de impactul negativ al factorilor nocivi de mediu. Potrivit pentru toate vârstele și tipurile de păr.

Utilizare: Aplicați uniform pe părul curat și umed. Lăsați-l timp de 2-3 minute și apoi spălați bine părul. Potrivit pentru utilizarea de zi cu zi.