Este un produs inovator capabil să regenereze structura firului de păr. Serul regenerant pătrunde adânc în straturile interne ale părului, oferindu-i o nutriție echilibrată și o hidratare intensă. Acest produs întărește și reface structura părului, oferindu-i strălucire, elasticitate, catifelare și un aspect sănătos. Previne încărunțirea, ruperea firului de păr și despicarea vârfurilor. Componentele active din ser regenerează părul, dându-i forță și putere din interior. Ceea ce face acest produs cu adevărat unic este capacitatea sa imediată de a livra ingredientele active în straturile cele mai profunde ale pielii și părului. Datorită saturației cu elemente bioactive, acest produs are un efect puternic de regenerare și rezolvă rapid problemele legate de păr. Utilizare: Conținutul capsulei se distribuie unifom pe părul umed. Nu se clătește! Poate fi folosit și doar pentru vârfuri (o capsulă se utilizează pentru câteva aplicări). Serul regenerant se poate utiliza ca un mijloc independent de îngrijire zilnică.

Este un produs inovator capabil să regenereze structura firului de păr. Serul regenerant pătrunde adânc în straturile interne ale părului, oferindu-i o nutriție echilibrată și o hidratare intensă. Acest produs întărește și reface structura părului, oferindu-i strălucire, elasticitate, catifelare și un aspect sănătos. Previne încărunțirea, ruperea firului de păr și despicarea vârfurilor. Componentele active din ser regenerează părul, dându-i forță și putere din interior. Ceea ce face acest produs cu adevărat unic este capacitatea sa imediată de a livra ingredientele active în straturile cele mai profunde ale pielii și părului. Datorită saturației cu elemente bioactive, acest produs are un efect puternic de regenerare și rezolvă rapid problemele legate de păr.

Utilizare: Conținutul capsulei se distribuie unifom pe părul umed. Nu se clătește! Poate fi folosit și doar pentru vârfuri (o capsulă se utilizează pentru câteva aplicări). Serul regenerant se poate utiliza ca un mijloc independent de îngrijire zilnică.