Șamponul - mască conține un complex Silsoft Q care vă va păstra culoarea părului perfectă timp de 7-8 săptămâni sau aproximativ 20 de spălări. Elementul cheie al acestui produs este keratina, o proteină naturală, ce ajută la restabilirea structurii firului de păr. Șamponul – nu conține sulfat și parabeni. Produsul asigură o îngrijire ușoară pentru păr și scalp. Produsul protejează culoarea și face ca efectele de îndreptare și laminare a keratinei să dureze mai mult. Șamponul mască pentru păr colorat este un produs 2 în 1: spălare și îngrijire ușoară a părului. Nu este nevoie să folosiți un balsam după ce utilizați aceast produs. Este ideal pentru așa-numita co-spălare - o metodă populară de spălare a părului cu un balsam. Co-spălarea este potrivită în special pentru părul colorat și deteriorat cauzată de uscare, periaj, îndreptare, curling și alte proceduri de coafare. Ca și ingrediente pe lângă keratină conține și multe vitamine ce ajută la hrănirea și hidratarea firului de păr. Aminoacizii din keratină pătrund adânc în păr și hrănesc scalpul, umple și regenerează zonele deteriorate. Leagă straturile interne deteriorate și restaurează stratul natural de keratină. Amplifică fiecare fir și crește volumul părului. Vitamina E (tocoferol) hrănește, regenerează și încetinește procesul de îmbătrânire prin neutralizarea radicalilor liberi. Forma activa a vitaminei B3 (nicotinamida) îmbunătățește metabolismul celulelor pielii, hrănește și hidratează intens scalpul. Utilizare: Umeziți părul cu apă caldă. Aplicați șamponul pe toată lungimea firelor de păr și apoi masați ușor timp de 2-7 minute. Apoi clătiți cu apă căldă.

Șamponul – mască conține un complex Silsoft Q care vă va păstra culoarea părului perfectă timp de 7-8 săptămâni sau aproximativ 20 de spălări. Elementul cheie al acestui produs este keratina, o proteină naturală, ce ajută la restabilirea structurii firului de păr. Șamponul – nu conține sulfat și parabeni. Produsul asigură o îngrijire ușoară pentru păr și scalp. Produsul protejează culoarea și face ca efectele de îndreptare și laminare a keratinei să dureze mai mult. Șamponul mască pentru păr colorat este un produs 2 în 1: spălare și îngrijire ușoară a părului. Nu este nevoie să folosiți un balsam după ce utilizați aceast produs. Este ideal pentru așa-numita co-spălare – o metodă populară de spălare a părului cu un balsam. Co-spălarea este potrivită în special pentru părul colorat și deteriorat cauzată de uscare, periaj, îndreptare, curling și alte proceduri de coafare. Ca și ingrediente pe lângă keratină conține și multe vitamine ce ajută la hrănirea și hidratarea firului de păr. Aminoacizii din keratină pătrund adânc în păr și hrănesc scalpul, umple și regenerează zonele deteriorate. Leagă straturile interne deteriorate și restaurează stratul natural de keratină. Amplifică fiecare fir și crește volumul părului. Vitamina E (tocoferol) hrănește, regenerează și încetinește procesul de îmbătrânire prin neutralizarea radicalilor liberi. Forma activa a vitaminei B3 (nicotinamida) îmbunătățește metabolismul celulelor pielii, hrănește și hidratează intens scalpul.

Utilizare: Umeziți părul cu apă caldă. Aplicați șamponul pe toată lungimea firelor de păr și apoi masați ușor timp de 2-7 minute. Apoi clătiți cu apă căldă.