Transformați rutina de îngrijire a părului într-o încântare! Acest set de lux, cu un aer exotic, vă va lăsa coafura pur și simplu impecabilă. Primul pas este curățarea blândă. Șamponul, cu o compoziție bogată în nutrienți, îmbogățită cu extract de camelia japoneză, pătrunde adânc în scalp și îngroșă structura părului fără a-l îngreuna. Părul devine moale, puternic și frumos. Următorul pas este balsamul. Acesta împletește ușor fiecare șuviță, oferind flexibilitate și strălucire uimitoare. Părul dvs. este mai ușor de pieptănat, mai simplu de coafat de stilist, iar efectul static este practic eliminat. Bucurați-vă de strălucirea incredibilă și de frumusețea părului sănătos!Componentele cheie ale acestui set de lux sunt uleiul de camellia oleifera și uleiul din semințe de camelie japoneză. Aceste ingrediente din Țara Soarelui Răsare au fost folosite din timpuri străvechi pentru a restabili forța și flexibilitatea părului. Uleiul de Camellia oleifera îți face părul uimitor de moale și de mătăsos. Uleiul este o barieră naturală, protejând ferm părul de soarele arzător, de vântul uscat și de îngheț. Regenerează capetele despicate și împiedică părul să devină fragil. Este util pentru părul decolorat, vopsit și deteriorat chimic. Extractul de semințe camelie japoneză hrănește și întărește bulbii de păr, intensifică creșterea și previne căderea părului. Utilizare: Șamponul se aplică uniform pe părul umed, se masează,se lasă 2-3 minute, apoi se spală. Balsamul se aplică uniform pe părul umed, pe toată lungimea sa, se lasă 2-3 minute, apoi se clătește din abundență cu apă.

Transformați rutina de îngrijire a părului într-o încântare! Acest set de lux, cu un aer exotic, vă va lăsa coafura pur și simplu impecabilă. Primul pas este curățarea blândă. Șamponul, cu o compoziție bogată în nutrienți, îmbogățită cu extract de camelia japoneză, pătrunde adânc în scalp și îngroșă structura părului fără a-l îngreuna. Părul devine moale, puternic și frumos. Următorul pas este balsamul. Acesta împletește ușor fiecare șuviță, oferind flexibilitate și strălucire uimitoare. Părul dvs. este mai ușor de pieptănat, mai simplu de coafat de stilist, iar efectul static este practic eliminat. Bucurați-vă de strălucirea incredibilă și de frumusețea părului sănătos!Componentele cheie ale acestui set de lux sunt uleiul de camellia oleifera și uleiul din semințe de camelie japoneză. Aceste ingrediente din Țara Soarelui Răsare au fost folosite din timpuri străvechi pentru a restabili forța și flexibilitatea părului. Uleiul de Camellia oleifera îți face părul uimitor de moale și de mătăsos. Uleiul este o barieră naturală, protejând ferm părul de soarele arzător, de vântul uscat și de îngheț. Regenerează capetele despicate și împiedică părul să devină fragil. Este util pentru părul decolorat, vopsit și deteriorat chimic. Extractul de semințe camelie japoneză hrănește și întărește bulbii de păr, intensifică creșterea și previne căderea părului.

Utilizare: Șamponul se aplică uniform pe părul umed, se masează,se lasă 2-3 minute, apoi se spală. Balsamul se aplică uniform pe părul umed, pe toată lungimea sa, se lasă 2-3 minute, apoi se clătește din abundență cu apă.