Șamponul In Top cu cărbune asigură o curățare profundă pentru scalp și păr. Fără a lăsa un reziduu, scapă de toate urmele de produse de styling, "curățând calea" pentru nutrienții conținuți în produsele de îngrijire. Rezultatul: balsamurile și măștile pe care le-ați pus după utilizarea șamponului vor putea lucra cu o putere dublă. Cărbunele de lemn găsită în șampon este un absorbant mare, care contribuie activ la combaterea excesului de ulei. Aceasta înseamnă că vă puteți spăla mai puțin părul. Este important să rețineți că acesta este un produs auxiliar, de "curățare generală" suficientă pentru a o face o dată, de două ori pe săptămână. Șamponul pentru curățare este negru - dar blondelor nu trebuie să le fie frică: se clătește complet și nu culorează părul. Utilizare: Aplicați șamponul pe părul umed, masați-l, apoi clătiți-l cu apă caldă. Recomandat pentru a fi folosit de 1-2 ori pe săptămână.

Șamponul In Top cu cărbune asigură o curățare profundă pentru scalp și păr. Fără a lăsa un reziduu, scapă de toate urmele de produse de styling, „curățând calea” pentru nutrienții conținuți în produsele de îngrijire. Rezultatul: balsamurile și măștile pe care le-ați pus după utilizarea șamponului vor putea lucra cu o putere dublă. Cărbunele de lemn găsită în șampon este un absorbant mare, care contribuie activ la combaterea excesului de ulei. Aceasta înseamnă că vă puteți spăla mai puțin părul. Este important să rețineți că acesta este un produs auxiliar, de „curățare generală” suficientă pentru a o face o dată, de două ori pe săptămână. Șamponul pentru curățare este negru – dar blondelor nu trebuie să le fie frică: se clătește complet și nu culorează părul.

Utilizare: Aplicați șamponul pe părul umed, masați-l, apoi clătiți-l cu apă caldă. Recomandat pentru a fi folosit de 1-2 ori pe săptămână.