Amestecul de uleiuri naturale înmoaie eficient pielea, calusurile și calozitățile. Îmbunătățește circulația sângelui, vă încălzește picioarele, atenuând simptomele frigului, protejează împotriva hipotermiei și are un efect de încălzire prelungit. Crește imunitatea, reduce inflamația și primele simptome de răceală. Reglează transpirația și previne apariția mirosului neplăcut. Previne crăparea și descuamarea pielii de pe picioare. Acționează asupra punctelor biologic active normalizând activitatea întregului organism. Băile regulate protejează împotriva bolilor fungice. Este un complex tonic și imuno-stimulator foarte puternic, efectul terapeutic al căruia este asigurat de plantele care fac parte din compoziția sa: Pătrunjel-de-zăpadă, ulei de flori și ulei de piper. Baia pentru încălzirea picioarelor este indispensabilă în timpul iernii și în afara sezonului. Utilizare: Se dizolvă plicul nr.1 în apă fierbinte până la formarea unei gelatine. Stați cu picioarele în baie timp de 15-20 minute. Apoi adăugați conținutul plicului nr. 2 și faceți baie pentru încă 5-10 minute. Apoi scoate-ți picioarele din baie și aplicați gelul de masaj cu efect de încălzire din plicul nr. 3 pe pielea piciorului cu mișcări de masaj.

Amestecul de uleiuri naturale înmoaie eficient pielea, calusurile și calozitățile. Îmbunătățește circulația sângelui, vă încălzește picioarele, atenuând simptomele frigului, protejează împotriva hipotermiei și are un efect de încălzire prelungit. Crește imunitatea, reduce inflamația și primele simptome de răceală. Reglează transpirația și previne apariția mirosului neplăcut. Previne crăparea și descuamarea pielii de pe picioare. Acționează asupra punctelor biologic active normalizând activitatea întregului organism. Băile regulate protejează împotriva bolilor fungice. Este un complex tonic și imuno-stimulator foarte puternic, efectul terapeutic al căruia este asigurat de plantele care fac parte din compoziția sa: Pătrunjel-de-zăpadă, ulei de flori și ulei de piper. Baia pentru încălzirea picioarelor este indispensabilă în timpul iernii și în afara sezonului.
Utilizare: Se dizolvă plicul nr.1 în apă fierbinte până la formarea unei gelatine. Stați cu picioarele în baie timp de 15-20 minute. Apoi adăugați conținutul plicului nr. 2 și faceți baie pentru încă 5-10 minute. Apoi scoate-ți picioarele din baie și aplicați gelul de masaj cu efect de încălzire din plicul nr. 3 pe pielea piciorului cu mișcări de masaj.