Sarea de baie pentru picioare cu extracte de plante conține substanțe eficiente ce produce eliminarea senzației de picioare obosite și grele. Are un efect de relaxare, revigorant, antiseptic și deodorizant. Sarea de mare curăță pielea, o hrănește cu microelementele necesare, activează metabolismul, mărește tonusul și elasticitatea pielii și o face mai catifelată. Extractul din rădăcină de pătrunjel-de-zăpadă hrănește, înmoaie și hidratează pielea prin îmbogățirea cu micro- și macroelemente utile, îmbunătățește microrelieful pielii, lasă pielea netedă și delicată. Extractul din floarea de Artemisia capilaris înmoaie pielea, accelerează regenerarea celulelor, suprimă procesul de creștere a bacteriilor. Utilizare: Dizolvați conținutul pachetului într-un lighean cu apă caldă.Ține-ți picioarele în baia de sare timp de 15-20 de minute.

Sarea de baie pentru picioare cu extracte de plante conține substanțe eficiente ce produce eliminarea senzației de picioare obosite și grele. Are un efect de relaxare, revigorant, antiseptic și deodorizant. Sarea de mare curăță pielea, o hrănește cu microelementele necesare, activează metabolismul, mărește tonusul și elasticitatea pielii și o face mai catifelată. Extractul din rădăcină de pătrunjel-de-zăpadă hrănește, înmoaie și hidratează pielea prin îmbogățirea cu micro- și macroelemente utile, îmbunătățește microrelieful pielii, lasă pielea netedă și delicată. Extractul din floarea de Artemisia capilaris înmoaie pielea, accelerează regenerarea celulelor, suprimă procesul de creștere a bacteriilor.
Utilizare: Dizolvați conținutul pachetului într-un lighean cu apă caldă.Ține-ți picioarele în baia de sare timp de 15-20 de minute.