Sarea de baie pentru picioare cu ulei esential de lavandă conține substanțe eficiente care oferă eliminarea senzației de picioare obosite și grele. Înmoaie pielea aspră, calusurile si calozitătțile, curăță profund pielea, netezește, deodorizează și normalizează transpirația. Sarea de mare curăță pielea, o hrănește cu microelementele necesare, activează metabolismul, mărește tonusul și elasticitatea pielii și o face mai catifelată. Uleiul esențial de lavandă hrănește și tonifiază perfect pielea, ajută la restabilirea supleței și elasticității, îmbunătățește aspectul ei general. Utilizare: Dizolvați conținutul pachetului într-un lighean cu apă caldă.Ține-ți picioarele în baia de sare timp de 15-20 de minute.

Sarea de baie pentru picioare cu ulei esential de lavandă conține substanțe eficiente care oferă eliminarea senzației de picioare obosite și grele. Înmoaie pielea aspră, calusurile si calozitătțile, curăță profund pielea, netezește, deodorizează și normalizează transpirația. Sarea de mare curăță pielea, o hrănește cu microelementele necesare, activează metabolismul, mărește tonusul și elasticitatea pielii și o face mai catifelată. Uleiul esențial de lavandă hrănește și tonifiază perfect pielea, ajută la restabilirea supleței și elasticității, îmbunătățește aspectul ei general.
Utilizare: Dizolvați conținutul pachetului într-un lighean cu apă caldă.Ține-ți picioarele în baia de sare timp de 15-20 de minute.