Sarea de baie pentru picioare cu uleiuri esențiale de arbore de ceai și extract de ceai verde oferă o ușurare a senzației picioarelor obosite și grele. Oferă un sentiment de luminozitate picioarelor, înmoaie și hrănește pielea, normalizează transpirația, deodorifică și are un efect antiseptic. Sarea de mare curăță pielea, o hrănește cu microelementele necesare, activează metabolismul, mărește tonusul și elasticitatea pielii și o face mai catifelată. Extractul din frunze de ceai verde are proprietăți antioxidante și antimicrobiene. Curăță și hidratează, împiedică apariția iritației pielii. Uleiul din frunzele arborelui de ceai este un antiseptic natural și are proprietăți antioxidante. Utilizare: Dizolvați conținutul pachetului într-un lighean cu apă caldă.Ține-ți picioarele în baia de sare timp de 15-20 de minute.

Sarea de baie pentru picioare cu uleiuri esențiale de arbore de ceai și extract de ceai verde oferă o ușurare a senzației picioarelor obosite și grele. Oferă un sentiment de luminozitate picioarelor, înmoaie și hrănește pielea, normalizează transpirația, deodorifică și are un efect antiseptic. Sarea de mare curăță pielea, o hrănește cu microelementele necesare, activează metabolismul, mărește tonusul și elasticitatea pielii și o face mai catifelată. Extractul din frunze de ceai verde are proprietăți antioxidante și antimicrobiene. Curăță și hidratează, împiedică apariția iritației pielii. Uleiul din frunzele arborelui de ceai este un antiseptic natural și are proprietăți antioxidante.
Utilizare: Dizolvați conținutul pachetului într-un lighean cu apă caldă.Ține-ți picioarele în baia de sare timp de 15-20 de minute.