Sarea de mare are un efect de întinerire și revigorare a pielii, îmbunătățește procesele metabolice și îmbogățește pielea cu micro- și macroelemente, mărind în același timp elasticitatea. Datorită efectului de peeling ușor, sarea crește circulația sângelui, tonifică, îmbunătățește elasticitatea pielii și ajută la eliminarea celulitei. Sarea de mare are eficiența maximă în contact cu pielea la 38 de grade. Extractul de lămâie stimulează circulația sângelui și tonifică pielea și îmbunătățește microrelieful. Are efect de albire pe zonele hiperpigmentate. Nu conține conservant și nici agent de spumare. Utilizare: Ca gel de duș: aplicați-o pe pielea umezită cu mișcări de masaj. Clătiți bine cu apă. Ca scrub: o dată la 10 zile se poate folosi pe pielea uscată. Curăță pielea de celulele moarte, hidratând-o și catifelând-o. La baie: se adaugă în apa din cadă, făcând astfel o baie relaxantă. Nu stați în cadă mai mult de 20 minute. Ca masaj anticelulitic: masați zona afectată de 2 ori pe zi cu sarea de corp prin mișcări circulare.

Sarea de mare are un efect de întinerire și revigorare a pielii, îmbunătățește procesele metabolice și îmbogățește pielea cu micro- și macroelemente, mărind în același timp elasticitatea. Datorită efectului de peeling ușor, sarea crește circulația sângelui, tonifică, îmbunătățește elasticitatea pielii și ajută la eliminarea celulitei. Sarea de mare are eficiența maximă în contact cu pielea la 38 de grade. Extractul de lămâie stimulează circulația sângelui și tonifică pielea și îmbunătățește microrelieful. Are efect de albire pe zonele hiperpigmentate. Nu conține conservant și nici agent de spumare.
Utilizare: Ca gel de duș: aplicați-o pe pielea umezită cu mișcări de masaj. Clătiți bine cu apă. Ca scrub: o dată la 10 zile se poate folosi pe pielea uscată. Curăță pielea de celulele moarte, hidratând-o și catifelând-o. La baie: se adaugă în apa din cadă, făcând astfel o baie relaxantă. Nu stați în cadă mai mult de 20 minute. Ca masaj anticelulitic: masați zona afectată de 2 ori pe zi cu sarea de corp prin mișcări circulare.