Sarea de mare are un efect regenerant și stimulator asupra pielii, activează metabolismul, îmbogăţeşte pielea cu micro și macroelemente, crește elasticitatea. Datorită efectului de peeling ușor, sarea crește circulația sângelui, tonifică, îmbunătățește elasticitatea pielii și ajută la eliminarea celulitei. Sarea de mare are eficiența maximă în contact cu pielea la 38 de grade. Extractul de măsline regenerează celulele pielii, are efect antiseptic și de netezire. Uleiul de măsline conține acizi grași esențiali, care sunt perfect asimilați. Îmbunătățește tonusul pielii și netezește linii fine. Nu conține conservant și nici agent de spumare. Utilizare: Ca gel de duș: aplicați-o pe pielea umezită cu mișcări de masaj. Clătiți bine cu apă. Ca scrub: o dată la 10 zile se poate folosi pe pielea uscată. Curăță pielea de celulele moarte, hidratând-o și catifelând-o. La baie: se adaugă în apa din cadă, făcând astfel o baie relaxantă. Nu stați în cadă mai mult de 20 minute. Ca masaj anticelulitic: masați zona afectată de 2 ori pe zi cu sarea de corp prin mișcări circulare.

Sarea de mare are un efect regenerant și stimulator asupra pielii, activează metabolismul, îmbogăţeşte pielea cu micro și macroelemente, crește elasticitatea. Datorită efectului de peeling ușor, sarea crește circulația sângelui, tonifică, îmbunătățește elasticitatea pielii și ajută la eliminarea celulitei. Sarea de mare are eficiența maximă în contact cu pielea la 38 de grade. Extractul de măsline regenerează celulele pielii, are efect antiseptic și de netezire. Uleiul de măsline conține acizi grași esențiali, care sunt perfect asimilați. Îmbunătățește tonusul pielii și netezește linii fine. Nu conține conservant și nici agent de spumare.
Utilizare: Ca gel de duș: aplicați-o pe pielea umezită cu mișcări de masaj. Clătiți bine cu apă. Ca scrub: o dată la 10 zile se poate folosi pe pielea uscată. Curăță pielea de celulele moarte, hidratând-o și catifelând-o. La baie: se adaugă în apa din cadă, făcând astfel o baie relaxantă. Nu stați în cadă mai mult de 20 minute. Ca masaj anticelulitic: masați zona afectată de 2 ori pe zi cu sarea de corp prin mișcări circulare.