Crema reduce circumferința și reduce aspectul de „coajă de portocală”. Crema îmbunătățește și normalizează echilibrul de grăsime și apă în celulele pielii, activează fluxul limfatic şi metabolismul celular, accelerează dezintegrarea şi eliminarea cantităţii de grăsime, face pielea netedă și elastică.Ca și ingrediente conține apă distilată, ulei de chili, monostearat de gliceril, emulsie de ceară, stearină cosmetică, glicerină distilată, extract de alge marine, alcool feniletilic, acid hialuronic, compoziție aromatică. Extractul de chili are un efect de încălzire asupra pielii, intensifică metabolismul în zonele cu celulită, ajută la accelerarea microcirculației, are efecte antioxidante și antibacteriene. Uleiul de semințe de cafea arabica este un set de proteine, carbohidrați, grăsimi, acizi organici, alcaloizi și în special cofeină care promovează activitatea biologică în stimularea metabolismului lipidic în celulele pielii. Face pielea elastică, netedă. Acidul stearic curăță, restabilește mantaua lipidică a pielii, îmbunătățește elasticitatea pielii. Potrivită pentru toate tipurile de piele. Contraindicații: Pielea cu probleme dermatologice și varice. Utilizare: Se aplică pe zonele cu probleme prin mișcări circulare până absorția sa completă. Se recomandă a se aplica după un duș sau o baie fierbinte. Pentru a crește efectele cremei se recomandă împăturirea zonei cu un film osmotic care să comprime zona. Durata împachetării nu trebuie să depășească 40 de minute.

Crema reduce circumferința și reduce aspectul de „coajă de portocală”. Crema îmbunătățește și normalizează echilibrul de grăsime și apă în celulele pielii, activează fluxul limfatic şi metabolismul celular, accelerează dezintegrarea şi eliminarea cantităţii de grăsime, face pielea netedă și elastică.Ca și ingrediente conține apă distilată, ulei de chili, monostearat de gliceril, emulsie de ceară, stearină cosmetică, glicerină distilată, extract de alge marine, alcool feniletilic, acid hialuronic, compoziție aromatică. Extractul de chili are un efect de încălzire asupra pielii, intensifică metabolismul în zonele cu celulită, ajută la accelerarea microcirculației, are efecte antioxidante și antibacteriene. Uleiul de semințe de cafea arabica este un set de proteine, carbohidrați, grăsimi, acizi organici, alcaloizi și în special cofeină care promovează activitatea biologică în stimularea metabolismului lipidic în celulele pielii. Face pielea elastică, netedă. Acidul stearic curăță, restabilește mantaua lipidică a pielii, îmbunătățește elasticitatea pielii. Potrivită pentru toate tipurile de piele.
Contraindicații: Pielea cu probleme dermatologice și varice.
Utilizare: Se aplică pe zonele cu probleme prin mișcări circulare până absorția sa completă. Se recomandă a se aplica după un duș sau o baie fierbinte. Pentru a crește efectele cremei se recomandă împăturirea zonei cu un film osmotic care să comprime zona. Durata împachetării nu trebuie să depășească 40 de minute.